dilluns, 6 de desembre de 2010

El meu primer ninot personalitzat
Ja fa uns mesos vaig dissenyar i confeccionar aquest regal personalitzat. Aquesta idea que anomeno "mini-yo" vol representar a la persona en questió a mode de caricatura reconeixible i és important captar/recollir/triar els trets més essencials/reconeixibles/divertits de la persona.

Aquesta idea ja té almenys 3 precedents que ja va materialitzar la meva parella i jo he volgut aprofitar la seva experiència (de la que jo en tinc 2 mostres, la primera que va fer i la segona) encara que ho he volgut fer a la meva manera, encara que si que a mode d'homenatge he respectat una mica l'estil "manga" que ell fa servir, ja que hem sembla molt simpàtic, amés així es com si creéssim plegats el precedent d'una col.lecció de ninots.

Jo no he cosit mai a la vida més enllà d'un botó i no en sóc una experta. Així doncs, hi he agut de posar moltes ganes. He de dir tambè que quan una cosa m'interessa, les ganes i l'interès fan que sigui possible, encara que sigui difícil. Vaig passar-me 2 dies fent aquest ninot i volia que la persona a qui li vaig regalar li agradés i veiés el molt que l'estimo.

En les imatges podeu apreciar bossets previs, el patró que vaig fer servir pel la peça central, i la peça acabada.

Demano disculpes per aquest llarg parèntesi sense actualitzar. però he estat molt ocupada (il·lusionada) amb la uni i no he tingut gaire temps. En aquest moment tinc molta feina, encara que m'he permès un parèntesi actualitzant el bloc. La veritat esque tinc molt material nou disponible, però tenia gravat a foc al cervell que el pròxim que publiqués seria aquest treball i no podia ser un altre.

:)

I jo les coses m'agrada fer-les bé!! i amb més raó quan s'ho valen!!