dimecres, 26 de març de 2008

"autorretrat inacabat"


calcat amb paiter d'una foto feta amb la camara d'efectes que té la pantalla dels ordinadors de classe.

"Canvis d'estat de l'aigua"


Originalment anomenat, Ilustracio per un llibre de text a quatricomia; de l'assignatura de TGI.

Aquesta és la meva proposta. He fet el dibuix a mà, en unb una mena d'idea de porció de terra vista en pespectiva isòmetrica, i un cop escanejat ho he traçat/vectoritzat i pintat amb illustrator, amb el mode de pintura interactiva i afegint alguns traçats de tancament a aquesta (un cop escanejat ho he tocat una mica amb photoshop el dibuix, l'he contrastat.)

Després he afegit les fletxes i demés indicacions i les he pintat (les fletxes les pots fer amb el programa, però per pintarles has de "vectoritzar-les" com si diguessim, també, si no no pots amb la finestra de "buscatrazos" i tota la pesca, si no no es poden pintar.

dijous, 20 de març de 2008

Bolònia+disculpes

Vet aquí, unes imatges del projecte de Bolònia.


Perdoneu per lo desastre que sóc al publicar, peró a casa (meva) no tinc conexió a internet per problemes derivats del canvi d'operador; i he tingut que venir camp a través a casa d'una veïna a publicar, ràpid i malament. Més endevant, ja faré les correccions corresponents (hem consta que es pot)?

Silvia

my 1st de moda


Aixó és una cosa que hem va sortir l'altre dia tocant el painter, hi ha una eina que reprodueix estampats, aixó ho vaig associar a roba, i podem dir que inconcientment ...

Frida Khalo: El RetratAquestes imatges són una mostra de la documentació del meu personatge per el retrat, i un petit fotomuntatge per a realitazar amb painter.

GERY:POKERSTARS


Un altre "quick clone" també amb oli i amb una dinámica de treball similar a l'anterior.

Dedicat al Gerard,

El Retrat: Frida Kahlo 1/ part 2


Aqui ja més acabat, vaig fer servir el "quick clone" que costa una mica de fer servir al principi, pero garantitza que les proporcions i el dibuix, axí com la taca; sigui tot més proporcinal, sense trencar-te el cap tant com de manera tradicional. Els pinzells van ser més aviat una relció sec-humit, opac tranllúcid, no vaig buscar de texturar, més aviat vaig tocar l'opacitat. Ha sigut, per mi un assaig per agafar una mica dexperiència.

El Retrat: Frida Kahlo


Aquest és el personatge que he escollit, la imatge correspon a la primera fase de la primera prova que he fet.